top of page
  • Forfatters billededanskeonlinemagasiner.dk

Bær din Historie som Guld


Hvad gør man, når man sidder med et lederjob på hånden, er ingeniør, mor, og klokken er 23, og det kribler i kroppen...?


Man går i gang med at skrive den sang der presser sig på, og bare VIL ud.


Det blev til singlen "Like Gold", som er nyeste sang fra Nille Nyc, der debuterede i 2018.


 

Nille Nyc er en dansk artist, som laver engelsk-sproget mørk elektro-pop med kantede, sprøde vokaler og melodiøse produktioner. Hun blander tempofyldte tracks med reflekterende ballader, ofte med en stærk elektronisk vibe.


Nille Nyc er aktuel med sin debut ep PowerPainPillsPercussion.


Efter udgivelse af sin debut EP tidligere på året, er den danske elektro-pop artist Nille Nyc nu aktuel med næste single “Like Gold”.


Sangen er en opfordring til os alle om at være stolte af de veje, vi har taget i livet og kæmpe for det, vi brænder for.


Nille Nyc fortæller: “Til tider kan jeg godt føle mig alene med min historie, både som ingeniør og musiker. Jeg er ikke rigtig musiker og jeg er ikke den typiske ingeniør.


“Like Gold” har jeg skrevet til mig selv og andre som en fælles hyldest til de veje, som vi har taget i livet.


Om de mennesker, som vi er. Uperfekte og smukke.


Med “Like Gold” har jeg skabt et upbeat power-track, med et fængende omkvæd og en let melodi. Præcis som jeg ville have den.

 

Nille Nyc er en ægte DIY artist, da hun selv skriver, producerer, udgiver og promoverer sin musik.


Hendes tilgang bærer stærkt præg af hendes underspillede Dark horse attitude, da hun debuterede som artist i en alder af 38.


På under to år, har hun udgivet 9 singler, spillet koncerter i Paris, München og København og hendes musik er blevet spillet flere steder i ind- og udland


 

Ingeniør, mor og elektro-pop artist


I 2018 udgav Nille sin debutsingle, ADDICT.


Den markerede et radikalt skifte i Nille’s livsførelse. Nille er oprindeligt uddannet civilingeniør og har arbejdet i mandsdominerede jobs i oliebranchen i mere end 10 år.


ADDICT handler om at genfinde sig selv i en præstationskultur, hvor kærligheden er betinget af eksterne påvirkninger.


“Jeg har altid tegnet, malet og skrevet digte, men da jeg begyndte mit ingeniørstudie, lagde jeg min kreativitet i en kasse.


Der gik mange år, før kassen blev åbnet, og nu skal den aldrig lukkes igen, for det kreative er en del af mig”, fortæller Nille.

 

Se mere om Nille Nyc


Seneste blogindlæg

Se alle

Kommentare


bottom of page