top of page
  • Forfatters billededanskeonlinemagasiner.dk

Debutalbum fra SølvfiskSølvfisk Debutalbum ude d. 31. Juli 2020


HØR 'ER VI SÅ KÆRESTER NU?'


HER D. 31. Juli udgiver Sølvfisk deres debutalbum ‘Er Vi Så Kærester Nu?’.

Med albummet ‘Er Vi Så Kærester Nu’ prøver Sølvfisk at skildre følelserne mellem forelskelse, ungdommens naivitet, depression og at komme ud på den anden side.


‘Er Vi Så Kærester Nu?’ tager dig gennem mange facetter af bandet Sølvfisk; den ildevarslende forelskelse på ‘Stjerner Over Hovedet’, den naive ungdom i ‘Stilletter’, ‘Hjerteøjne’s gemte sørgmodighed, følelsen af udødelig uovervindelighed i ‘Power Couples’, den dovne uperfekthed i ‘En Til En’, den ensomme ‘Af Valby’, ‘Tabere’s dyriske frustration, den beslutsomt tænksomme ‘Fejl 40’, og den tankeløst frembrusende ‘Holdsport’. Facebook Instagram ‘Er Vi Så Kærester Nu?’ er kort sagt et album om kærlighed, om at vokse op og at se sine egne, andres og verdens fejl.


Melodierne er spillet på enten saxofon eller EWI (en blæsersynthesizer), der bringer en stor kontrast mellem den kolde, elektroniske kontrol og det vilde, menneskelige kaos.


Sølvfisk er et band, skabt i frontmand, Oscar Sejrs, billede.


Det er et band, der gemmer sig på det hemmelige sted, hvor det dystre og outrere kan leve side om side med kitschede, såvel som det velkendte.


Det sted hvor god og dårlig smag kolliderer og skaber noget nyt “Sølvfisk er lyden af folkeskolefesten der brænder, en ensom rasteplads på E20-motorvejen, og naive forelskelser der aldrig ender godt.


Sølvfisk er farverige lørdage i sort/hvid som hjælpes på vej af nådesløst ufortrødne grooves, varm elektronisk nøjagtighed og kolde akustiske melodier.” - Oscar Sejr (frontmand)
82 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page