top of page
  • Forfatters billededanskeonlinemagasiner.dk

Når uheldet rammer på ferien...

Man kan næsten ikke forestille sig noget værre, end at have sparret op til sin drømmerejse i mange år, skulle på ferie med hele familien eller på den store bryllupsrejse... Og så går der noget galt... Og alt er spildt.Mange kæmper i lang tid, for at få deres penge tilbage fra rejseselskaber. Det kan tage flere år, uden at man når nogen veje, og mange opgiver til sidst.


Så derfor kan det være en god idé at få noget hjælp.


Derfor kommer der lige et par gode link, til de af jer der skulle have været uheldige med jeres ferie.


Det er ikke noget I SKAL... Det er bare et lille puf i den rigtige retning, hvis nogle af jer skulle være kommet i klemme. Og desuden kan jeg se at både flypenge.dk og Dansk Rejsehjælp får positiv omtale på TrustpilotDet ser ud til at kunder både får en god behandling, stor chance for at få den erstatning de har krav på, og at det hele foregår i et sprog man kan forstå, uden at være ekspert i jura eller kancellisprog for viderekomne.


Det kræver en del kendskab til flybranchen og passagerenes rettigheder, hvis man skal klare tingene selv, hvis der skulle ske noget under eller før rejsen. Og der er jo mange eksempler på, at folk er blevet tilbudt et alt for lille beløb, ved forsinkelser eller aflysninger. Men, hvis man ikke kender priserne eller, hvad man har krav på, kan man jo hurtigt blive snydt.Desuden er det jo ikke alle luftfartsselskaber, der har så travlt, når de skal af med penge. Så det kan godt trække langt ud. Selv om man har retten på sin side.


Så, hvis du eller nogen du kender, skulle være kommet i klemme, med problemer med aflyste rejser eller andet. Så prøv at se om ikke der skulle være noget hjælp at hente, så om ikke andet, at der skulle være penge til andre oplevelser.
Seneste blogindlæg

Se alle

Коментарі


bottom of page