top of page
  • Forfatters billededanskeonlinemagasiner.dk

Tesla åbner Supercharger nr. 800 i Europa


Tesla åbner Supercharger nr. 800 i Europa


Som vi kommer tættere på sommerferieperioden er en række Supercharger-lokationer gået live de sidste par dage og i dag har Tesla kunne tænde kontakten for nr. 800 i Europa.Næsten 9000 Superchargers er fordelt på tværs af disse lokationer fordelt over 30 lande i Europa, med åbningen af den første lokation i Letland tidligere denne måned.Større lokationer

Nr. 800 er placeret i Frankrig.


Avignon Supercharger er på vejen til Marseille og den franske Riviera har 28 ladestandere, som afspejler vores nyeste strategi om at åbne større lokationer for at imødekomme den voksende flåde af Tesla'er i Europa.


Nebbenes lokationen i Norge har fortsat rekorden som den største lokation med 44 Superchargers.


For at perspektivere denne udvikling da de første 6 lokationer åbnede i Europa i august 2013, også i Norge, havde hver station 4 standere.


Vi har nu i gennemsnit lidt over 11 Superchargers per lokation.Hurtigere og pålideligt

Forbedret batteri og opladningsteknologi gør hurtigere ladehastighed muligt, nu op til 250 kW takket være V3 Superchargers.


Selvom teknologien fortsætter sin udvikling, vil vi fortsætte fokusere på pålideligheden, som er en af de vigtigste egenskaber ved hurtig opladning for at understøtte de lange ture.


Som annonceret i vores 2021 Impact-rapport har vi registreret en oppetid på 99.96% globalt sidste år.Det største offentlige hurtigladenetværk i Europa

Teslas pilotprojekt om at åbne Supercharger-netværket for andre biler end Tesla, som blev lanceret i november 2021, har fortsat sin udvidelse til flere lokationer og lande for at støtte Teslas mission om at accelerer verdens overgang til bæredygtig energi. Det er nu live i 13 markeder med over 250 lokationer og 3600 Superchargers.


Med vores pilotprojekt opererer Tesla det største offentlige hurtigladenetværk i Europa (> 150 kW).Vi vil fortsætte udvidelsen de kommende måneder til flere lande og lokationer, som giver os værdifuld feedback undervejs.Besøg www.tesla.com/supercharger for at lære mere om netværket.Følg med på www.elbil-magasinet.dk
23 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page