top of page
  • Forfatters billededanskeonlinemagasiner.dk

Nyhed til sjatpissere...

Opdateret: 29. apr. 2023Nyt, dansk brand løser pinligt, velkendt problem


Basically underwear… But then again


Du kender det… Det hurtige blik, der kastes ned af bukserne, øjeblikket inden du forlader badeværelset, for lige at tjekke om den pinlige, og næsten uundgåelige plet, er dukket op.


Det nye, danske undertøjsbrand, Basic+Ally, løser problemet med en helt ny type boxershorts.


Hemmeligheden er den særligt udviklede Gravity Membrane, der stopper den sidste dråbe, inden den bliver til ‘den mørke plet’ på bukserne.


Basic+Ally’s særlige membran er kun 0,18 mm, hvilket gør at den ikke kan mærkes, hverken af dig eller af andre - samtidig er den både åndbar og vandtæt.Basic+Ally har designet den første boxershort-model særligt til den modebevidste mand, for hvem outfit, kvalitet og komfort er i højsædet.


Der har meget få syninger for at sikre et behageligt fit, og for at undgå, at syningerne kan ses gennem bukserne.


Der er lagt et massivt arbejde i at lave den rette benlængde og pasform, der sidder rigtigt hele dagen.


Til materiale har man valgt økologisk bambus, som er antibakterielt og åndbart, og med en anelse elastan for at give den helt rigtige fasthed og fleksibilitet.


Mere end 60% af alle mænd oplever problemet

Bag brandet står blandt andet Henrik Berg og Sebastian Kerdil, som fortæller


“De fleste kender problemet, men joker med det, eller prøver at skjule det. Men da vi undersøgte det i den medicinske litteratur, viste det sig, at mere end 60% af alle mænd, oplever den mørke plet, som et reelt problem*. Det skaber en masse overvejelser og bekymringer, og betyder at man vælger tøj, eller direkte ændrer adfærd, på grund af det.


Særligt når man skal til møde, holde oplæg eller til fest, men også til hverdag. Vi startede Basic+Ally for at løse det helt almindelige, men pinlige problem og fjerne de bekymringer som det skaber”Flere markeder og nye designs på trapperne

Basic+Ally’s webshop lanceredes dette efterår og er blevet utroligt godt modtaget på det danske marked.


Brandet arbejder nu med at brede succesen til andre lande - og med at udvide sortimentet med flere modeller, naturligvis alle med den problemløsende Gravity Membrane og den perfekte Basic+Ally pasform.


Følg med på basicandally.com

36 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Yorumlar


bottom of page