top of page
  • Forfatters billededanskeonlinemagasiner.dk

Annette Heick - DATTEREN

Super god lydbog.


Og så endda, hvor der kommer lidt sang, på en måde der sjældent lader sig gøre, eller passer til en lyd bog. Men her er det helt perfekt.Det er fortællingen om et liv, der rummer alt andet end et skønmaleri.


Annette Heick har dykket ned i sine dagbøger, og sine erindringer fra hendes barndom, på ture og turneer med forældrene, ungdom, kærester, og tvivlen om, hvilken vej hun skulle gå.


Det giver desuden et godt men trist indblik i den talentløse måde Danmarks Radio og TV2 forvalter den magt de har, til at vælge til og fra, arbejde med fordomme frem for talent, og i det hele taget opfører arrogant, bedrevidende og initiativløse.


Man ved jo hverken om man skal grine eller græde over at "voksne mennesker" på en TV-station, både kan udskyde optagelserne, igen og igen, til et haveprogram, til EFTERÅRET... hvorefter man så synes at "der ikke er blomster nok med i programmet".


Det forklare i hvert fald ganske godt, hvorfor det er sjældent der kommer nye programmer, og hvorfor der igen og igen bliver send programmer som Vild med dans, Hammerslag og Kender du typen, for Gud ved hvilken gang.


Man må tage hatten af for Annette Heicks evne til at kæmpe videre, og stå ved sig selv.


Selv når hun står alene med de royale, og en fotograf har brændt hende af.


Hun fortæller også åbenhjertigt om den ulykke der ramte hendes mand Jesper Vollmer, da de var på ferie i Thailand, og hvordan de kæmpede sig igennem den hårde tid.


Stor respekt for det.


Herfra er der den største respekt for hendes og Jesper Vollmers kamp.


Det er ikke så tit at jeg hører lydbøger flere gange.


Men det kommer jeg helt sikkert til med den her.


Tak for god lytteoplevelseDu kan, blandt andet finde den på plusbog.dkSeneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page