top of page
  • Forfatters billededanskeonlinemagasiner.dk

Casper - Lydbog

Opdateret: 10. mar. 2021
Martin Kongstad har skrevet denne bog, om stand-up komiker, skuespiller, manuskriptforfatter og levemand, Casper Christensen.


Et projekt der burde ligge til højrebenet, da de dels kender hinanden, og dels fordi at Casper Christensen har været forsidestof i de fleste sladderblade... Men så nemt er det ikke.


Bogprojektet kræver mange overvejelser, og er flere gange ved at blive droppet, af forskellige årsager.


Det er på den måde ikke bare en jagt på at nå ind til "hvem er Casper Christensen", det er også en kamp på om det hele nu bliver til noget eller er spildt.


Når det så er sagt, så er det en meget ærlig og åbenhjertig bog, hvor Marting Kongstad både har samtaler med Casper Christensen, og hans venner, fjender og familie.


Andre medier, har haft fokus på at Casper Christensen har taget en form for stoffer, der er kendt fra det vilde natteliv, men som også findes i en anden form, som kan bruges positivt.


Det fortæller både Casper Christensen, og to af hans venner om.

Casper Christensen fortæller også om sine skilsmisser, utroskab og om at blive jagtet af de kulørte blade, og presset til at udlevere sig selv.


Et helt fantastisk afsnit i bogen er, hvor Casper Christensen skal møde sin tidligere kæreste, Lotte Larzen.


Hun var TV-stjerne i musikprogrammet HALLO HALLO, før Casper Christensen selv blev stor stjerne. Og i 25 år efter bruddet med ham, har hun ikke ville høre Caspers navn fra familie og kollegaer.


Hun siger alligevel ja til at medvirke i bogen, og de mødes og snakker nogle af de begivenheder igennem, der var skyld i, at de gik fra hinanden.


Og, hvis du kun skal høre en lille del af denne lydbog, så find det med Lotte Larzen.


Jeg har selv fulgt de fleste af de ting Casper Christensen har lavet, helt fra da han som dreng spillede drengen Flemming, der stjal en cykellygte fra Per Pallesen, til Transit, Husk lige tandbørsten, Tæskeholdet, Casper og Mandrilaftalen, Langt fra Las Vegas og... Klovn, hvor jeg fik mig selv lusket ind i et enkelt afsnit.
"Når jeg er færdig med dig, kan du ikke engang komme ind på biblioteket"


I bogen om Casper, fortæller Frank Hvam også om, at før de mødte hinanden, gjorde Frank grin med Casper i sit standup. Og det gjorde Casper Christensen rasende.


Alligevel kom de til at arbejde sammen, da de lavede Casper og Mandrilaftalen... og ja... det er så 20 år siden.


Det er en super god lydbog, der er indtalt af Claes Bang, med sin fantastiske rolige stemme.


Claes Bang og Martin Kongstad har arbejdet sammen i programmet Bearnaise er dyrenes konge, på Radio 24 syv, med interviewsamtaler og madanmeldelser.
Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page