top of page
  • Forfatters billededanskeonlinemagasiner.dk

Ny single fra Alexander WoodsNu har jeg lyttet til flere af Alexander Woods smukke sange flere gange. Og må sige at de er utrolig iørefaldende, og sagtens kan nå rigtigt langt ud.


Så giv dem endelig et lyt, og smid et par likes og rosende kommentarer i hans retning.


Det nye nummer »You Better« er bestemt ikke nogen undtagelse.


Smuk vokal, og flot melodi.


Havde der stået Thomas Helmig på afsenderen, havde det nummer ligget højt på en hitliste.


Så jeg giver helt klart Alexander Woods og den nye single de varmeste anbefalinger.


Lars Qvick - Dansk Musikmagasin
»You Better« er første skridt i en spændende række udgivelser fra Alexander Woods hånd i 2021. Indspillet og produceret m. Jeppe Vingum Jørgensen i DownUnderStudio KBH, og mix/masteret af Jacob Brøndlund.


LYT HER>>>
Hvornår startede du med at udgive din egen musik?

Jeg begyndte at lege med mine egne sange igennem 2015-2016, og brugte hundredvis af timer i øvelokalet, både for at styrke min vokal og for at skrive nogle numre med lidt kød på.


Da jeg følte at jeg havde noget nogenlunde præsentabelt, stykkede jeg en EP sammen i midt 2016, der fik navnet 'Cold Cancer' m. 4 numre på.


Det blev den spæde start, og siden har jeg været på en hæsblæsende rejse gennem og på tværs af genrer.Hvad handler din nye sang om?

Den ny single »You Better« handler om den værdifulde øvelse, at give sig selv tid til at samle ny energi. At erkende at der ligger en balance i hårdt arbejde, og at slippe tøjlerne for en stund. ‘In these shallow times, you can try to navigate - without losing heart’ refererer til oplevelsen af de overfladiske bølger, der kan vælte dig omkuld, når du begiver dig ud i hverdagens konkurrence.

Behovet for at fremstå relevant og hårdtarbejdende, med en snert af stadigt bevaret casual overskud overfor ens omgivelser, kan løbe selv de mest erfarne og ihærdige trætte.

‘You better run - You better run’ udgør et mantra til artisten selv med en opfordring til at kridte skoene og melde sig ud af ræset.

‘I vor dags sociale adfærd er det vigtigt at gøre sig bemærket med det samme, koste hvad det vil.


De dybere og langt mere interessante relationer trækker sig hurtigt fra cirklen, i et deprimerende ræs om opmærksomhed’

Hvad bliver du inspireret af?

Jeg finder inspiration i mange forskellige oplevelser.


I starten handlede det meget om lyd, og hele tiden at ville blive bedre/dygtiggøre mig selv, hen mod samme niveau, som mange af de kunstnere jeg lyttede til.


Nu kommer inspirationen også meget visuelt, når jeg ser farver der spiller op mod hinanden fx. Visuelle kunstværker kan virkelig sætte mit kreative gen i gang, viljen til at ville producere noget.


I mine tekster reflekterer jeg meget over eget liv, men også over fortællinger der når ind under huden på mig.Hvad er din største drøm, med din musik?

Den simple udgave er uden tvivl at min egen musik kan være det jeg lever af, og har mulighed for at bruge al min arbejdstid på, igennem resten af mit liv.


Hertil kommer der drømme om at nå længere og bredere ud, og at flere og flere mennesker hopper med på vognen og finder glæde i det musik jeg udgiver.


For mig kan det ikke nytte noget at drømme mig op til de store arenaer og den verdensomspændende omtale endnu, da det er så svært at nå derop, at jeg højst sandsynligt ikke får at se at min drøm går i opfyldelse.


https://alexanderwoods.lnk.to/YouBetter

28 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page