top of page
  • Forfatters billededanskeonlinemagasiner.dk

STILFULDT SKANDINAVISK LOOK


Nogle mennesker drømmer om at blive sportsatleter, skuespillere eller musikere, og andre drømmer om at blive læger, advokater eller ingeniører.


Hos Audace Copenhagen drømmer vi om at blive mere end bare et modebrand.


Hver dag stræber vi efter at udfordre vores vision, vi ønsker at være innovative i alle aspekter, da vi ønsker at gøre en forskel for mangfoldighed og lighed i samfundet.Audace Copenhagen er et skandinavisk mode- og livsstilsmærke.


Vores mission er at skabe gennemført og kvalitetsbevist tøj, der komplimentere den selvsikker mand og kvinde.
SKANDINAVISK LOOK MED ET TWIST AF URBAN VIBEVORES HISTORIE


Audace Copenhagen blev grundlagt med en iværksætterånd og høj ambition – at styrke folk omkring os til at jagte drømme og turde tage nye skridt i deres liv.


Vores danske brand er inspireret af tidløs skandinavisk look med et twist af urban streetwear med sans for detaljer.


En tanke, der ville bringe selvtilliden frem i de mænd og kvinder, der kan se sig selv i spejlet og føle sig godt tilpas, sexet og rå.
”Audace” er det franske ord for dristighed. Det indebærer en vilje til at turde gøre mere og kæmpe for ens drømme.VORES DESIGN OG VISION

Vores mission er at skabe minimalistiske og stilrent tøj til, at komplimentere den selvsikre mand/kvinde, der ønsker at fremvise overskud.


Designet henter inspiration fra den urbane livsstil, skandinavisk æstetik og filosofien, "less is more".


DARE TO DREAM THE IMPOSSIBLE


Vi søger at gøre vores produkter relevante for formelle og uformelle lejligheder, idet vi mener, at disse to verdener kan smeltes sammen.

Se mere og shop på hjemmesiden: www.audacecopenhagen.comSeneste blogindlæg

Se alle
bottom of page