top of page
  • Forfatters billededanskeonlinemagasiner.dk

"Toscana" med Anders Matthesen

Anders Matthesen spiller hovedrollen, i Mehdi Avaz’ film, som Michelinkokken Theo Dahl, der arver sin fars restaurant i Toscana.


Theo Dahl (Anders Matthesen) er Michelinkok, der er blevet en bitter mand, efter at hans far forlod ham og hans mor (Ghita Nørby).


Da hans far dør, arver Theo Dahl hans restaurant ude i ingenting, i Toscana. Men den vil han ikke have noget med at gøre, og derfor vælger han at sælge den, for at bruge pengene til et nyt stort projekt.


Men... Først skal han jo lige til Toscana for at få ordnet salget...


Og så har vi balladen...

Restauranten i Toscana, møder Theo Dahl den smukke Sophia, der brænder for at holde liv i restauranten, og drive den videre.


Det giver nogle stridigheder, da Theo Dahl jo netop er kommet til Toscana for at sælge restauranten, og for at få flest mulige penge ud af den.


Da Theo Dahl er kok i storbyen fyldt med beton, glas og masser af mennesker, bliver han overvældet af mødet med de smukke landskaber, nærheden, passionen til maden og ikke mindst de mange råvarer, der nu er lige ved siden af ham.


Theo Dahl må derfor tage hele situationen op til overvejelse, for at finde det rigtige at gøre.


Og ikke mindst finde ud af, hvad det er der gør ham selv glad.


Toscana er er en god fortælling om at finde glæden, passionen og kæmpe for det man brænder for.


Samtidig er filmen fyldt med smukke stemningsfulde billeder.


Så, herfra skal lyde de varmeste anbefalinger. Og stor tak til Mehdi Avaz, Anders Matthesen og hele holdet bag filmen, for at lave denne smukke film, som kan ses på Netflix.


Se mere her: NETFLIX.COMSeneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page